У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Польсько-український цирк Liapin Сircus на підтримку ЗСУ

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

За всі роки незалежності України настали найважчі дні для кожного з нас. Але, незважаючи ні на що, життя триває насамперед заради наших дітей та їхнього майбутнього. Давайте підтримаємо наших доблесних синів України, завдяки яким наші діти зараз можуть безтурботно посміхатися! Для вас виступатимуть професійні артисти з Польщі та України: вогняне та світлове шоу, повітряна гімнастика, клоуни, силачі, дресовані тварини та багато іншого.
 
Циркова вистава проходить на підтримку ЗСУ! Відвідайте неймовірне шоу та надайте дітям відчути атмосферу веселощів, екстриму та драйву. Діти зростом до 1 метра можуть дивитися виставу безкоштовно на руках у дорослих.
 
     
 
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Черкаси.

Польсько-український цирк Liapin Сircus на підтримку ЗСУ відбудеться 25 червня 2023, 18:00, неділя в Liapin Circus (біля стадіону "Центральний"). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.